El vestidor

“Seguirem mirant-los als ulls”

Joan PeñarroyaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va començar la seva roda de premsa posterior al partit amb un somriure i amb una mirada enfocada cap al play-off amb moltes ganes i sobretot opcions de donar la sorpresa vist com es va desenvolupar el duel d’ahir al Poliesportiu davant el Madrid.

“Ens quedem amb el final de festa i en com ha estat l’afició durant la temporada, tot el que fem és per ells”, va indicar l’egarenc. Sobre l’enfrontament va explicar que “era diferent i especial, ja que no hi havia res en joc esportivament parlant i tots dos equips teníem al cap coses diferents.” Sobre el 17% en triples i el 41% en tirs lliures va declarar que “tot i així no hem baixat els braços, estic força content per la reacció dels meus jugadors després del descans i els volem continuar mirant als ulls”.

Pel que fa a la cita dels quarts de final de la lluita pel títol, va assegurar que “els esportistes des que són petits volen jugar aquests tipus de partits i estem motivadíssims i alhora il·lusionats”. Peñarroya té clara quina és la clau per afrontar la sèrie: “haurem de competir amb el cor i energia de la segona part d’aquest últim xoc de fase regular”.

El rival

“Sentim respecte màxim pel morabanc”

Pablo Laso. El tècnic del reial madrid va encetar el seu discurs explicant que “sembla que estem abonats a les pròrroges contra el MoraBanc”. Laso va coincidir amb Peñarroya definint el xoc com quelcom “especial”. Preguntat sobre el que més perjudica els seus homes de la manera de jugar dels tricolors, va valorar que “tenen grans tiradors, un joc interior potent i han tornat al partit, i això diu molt del gran equip que tenen. Sentim respecte màxim per ells”. De cara al play-off espera “una eliminatòria molt dura, ja tenen diverses armes.”

El jugador

David Navarro, Escorta del MoraBanc

“La propera per a nosaltres”

Un dels capitans del MoraBanc va comentar que “ha estat tot molt igualat, al final volíem guanyar, però hem tornat a perdre després d’una altra pròrroga”. Va afegir que “espero que en el play-off si hi ha una altra doncs per a nosaltres”.

Thanasis A., Aler pivot del MoraBanc

“Ja ens toca guanyar-los”

L’aler pivot del MoraBanc, Thanasis Antetokounmpo, va estar tot el duel motivadíssim, amb un aliat entre l’afició, el seu germà Giannis, que juga a l’NBA. El grec ho té clar: “tres pròrrogues perdudes contra ells, però ja ens toca guanyar-los”.

tracking