Bàsquet

Play-off gratuït

El club confirma que els socis no hauran de pagar cap extra pel segon partit del dia 26 de la sèrie de quarts davant el Madrid

morabancXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra va informar ahir en una roda de premsa de la mà del cap de comunicació, Gabriel Fernàndez, que “per als abonats el play-off contra el Reial Madrid no serà de pagament”. D’aquesta manera es va posar el punt final a la pregunta que molts socis van traslladar al club i, per tant, aquests podran accedir al Poliesportiu per presenciar el segon partit de la sèrie dels quarts de final de la lliga Endesa, que se celebrarà el 26 de maig vinent, ensenyant a la porta principal el carnet de soci. D’altra banda, els preus de les entrades per als aficionats passaran a tarifa premium (20, 30 i 40 euros) i en unes hipotètiques semifinals i final aquests es mantindrien i els socis s’assegurarien les seves localitats i haurien d’abonar 10 o 15 euros.

El primer xoc entre tricolors i blancs serà al WiZink Center (Palacio de Deportes) dimecres 24 de maig, mentre que si s’hagués de disputar un tercer enfrontament per desempatar l’eliminatòria també es jugaria a la capital d’Espanya (factor pista a favor dels madridistes) diumenge 28. Pel que fa als horaris dels duels, Fernàndez va declarar que “no se sap res, ho decideix la televisió. L’hi he preguntat a Francesc Solana, que té força experiència en aquests aspectes, i creu que dilluns o dimarts com a molt tard ja se sabrà alguna cosa”. De totes maneres, hi va afegir que “és segur que serà cap al vespre i si pensem en precendents del Reial Madrid, que és l’equip més televisat i televisiu per audiències de la nostra lliga, ho farem en hora de prime time quasi segur”. Quant a si des de l’entitat hi ha algun tipus d’iniciativa pensada, de moment, per al primer desplaçament, va assenyalar que “no hi ha res previst, podria dir que tenim alguna idea en marxa, però com ja se sap tot això va molt de pressa, llavors procurem treballar amb la màxima anticipació”.

El MoraBanc es va reunir fa uns dies per decidir quan es farien saber els temes de casa de cara a la lluita pel títol, perquè estan a les seves mans, però “la resta ja no tant, ja que hi ha altres actors implicats. A nosaltres ens faria molta il·lusió que vingués molta gent a veure’ns a Madrid, però és un dia laborable”, va dir el cap de comunicació, qui es va aventurar amb un somriure a afirmar que “potser sí que es fa una supercaravana. Confiem en el matx de divendres arran que tenim fantàstiques experiències, ja que a la lliga LEB ho fèiem aquest dia i el pavelló tenia un aspecte magnífic”.

EFECTE EUROLLIGA

El conjunt dirigit per Pablo Laso arribarà al Principat sense Sergio Llull, Anthony Randolph i Gustavo Ayón, així ho van confirmar ahir diversos periodistes que segueixen l’actualitat del Reial Madrid via els seus comptes de Twitter. Aquests pilars no estaran per una qüestió de descans i perquè tenen a prop la final de 4 de l’Eurolliga. El departament de comunicació de l’ACB va informar que el pivot mexicà va ser donat de baixa per fer efectiva l’alta de l’aler-pivot Trey Thompkins, mentre que l’aler Dino Radoncic (18 anys), del júnior, recent campió d’Espanya, i l’equip d’EBA també entraran dins de la convocatòria. El diari Marca va publicar que s’hi afegiran 2 o 3 júniors més.

LA PRIMERA COL·LABORACIÓ DEL MORABANC ANDORRA AMB LA CREU ROJA

Els jugadors del MoraBanc Andorra Beqa Burjanadze, Nacho Martín i Guille Colom, a més del tècnic, Joan Peñarroya, van estar ahir signant autògrafs on es van recollir les donacions de sang de la marató organitzada per la Creu Roja. Aquesta va ser la primera col·laboració del club amb l’organització i Gorka Aixàs i Francesc Solana en van donar.

tracking