Esports

El MoraBanc Andorra és per fi carn de play-off

Els de Peñarroya no poden superar el Betis però la derrota del RETAbet Bilbao Basket els permet la classificació

L'ajustada derrota del RETAbet Bilbao Basket a Miribilla en el derbi davant el Baskonia (64-75) deixa sense opcions matemàtiques el conjunt dirigit per Carles Durán i conseqüentment classifica l'equip de Joan Peñarroya.

Per la seva banda, el MoraBanc Andorra va tornar a cedir fora de casa davant un Reial Betis Energía Plus que s'estava jugant la permanència a l'ACB (76-59) i havia de guanyar si volia aspirar a la salvació en l'última jornada de la lliga Endesa. A més, la derrota del Tecnyconta Sarragossa a la pista de l'ICL Manresa per 94 a 91 va acabar de confirmar-ho . Els andorrans van començar el xoc mitja hora més tard que el seu rival directe i en el darrer quart i mig ja eren carn de play-off. El començament va estar força igualat i els del Principat van aconseguir endur-se els 10 primers minuts per 14 a 15, mentre que en el segon període els locals van ser els que van anotar un punt més que els del Principat (15-14). Després del descans el MoraBanc no va sortir endollat i només va ser capaç de fer 7 punts i el Betis va posar terra de per mig aconseguint-ne 21. El darrer quart ja va ser història (26 a 23) i tots dos conjunts van enfilar els vestidors amb un somriure d'orella a orella. Si el Reial Madrid guanya al Divina Seguros Joventut tindrà assegurada la primera plaça i l'eliminatòria de quarts serà contra els blancs.