jocs dels petits estats

Seleccionats els 49 esportistes per San Marino

La delegació esportiva estarà formada per un total de 61 persones, deu més que fa dos anys a Islàndia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació esportiva que prendrà part en els Jocs dels Petits Estats de San Marino 2017, que tindran lloc del 29 de maig fins al 3 de juny, estarà formada per un total de 61 persones, 49 esportistes i 12 tècnics (al final de la notícia hi trobaran la llista dels seleccionats). Com a cap de missió anirà Aitor Osorio, membre del ple del COA com a representant de l’antiga permanent, amb Jordi Orteu de cap de missió adjunt. Respecte fa dos anys a Islàndia la delegació està integrada per deu persones més (40 esportistes i 11 tècnics el 2015). Andorra va aconseguir onze medalles a Islàndia (4 ors, 1 plata i 6 bronzes), superant les sis de Luxemburg 2013.

La convocatòria de la selecció de bàsquet està formada per disset jugadors, dels quals cinc cauran de la llista definitiva en funció dels criteris del seleccionador, David Eudal. També s’ha de tenir en compte la trajectòria esportiva a l’ACB del BC MoraBanc Andorra en funció de si es classifica per al play-off pel títol i fins on arriba.

Com a novetat de darrera hora, hi ha la baixa del tennista Joan Bautista Poux Gautier, que es va lesionar el cap de setmana passat en una competició. La seva plaça serà ocupada per Èric Cervós Noguer, segons la decisió presa per la Comissió Tècnica del Comitè Olímpic Andorrà.

Andorra no estarà representada en vòlei pista, tennis taula, tir al plat i tir amb arc.

tracking