AUTOMOBILISME

Amàlia Vinyes frega el podi al seu debut al TCR

La pilot andorrana fa setena a la primera cursa, i quarta a la segona

Amàlia Vinyes frega el podi al seu debut al TCRE. D.

La corredora andorrana Amàlia Vinyes va debutar el passat cap de setmana al TCR Espanya i TCR Ibèric amb dues bones actuacions. Tot i els problemes amb els pneumàtics i el subviratge, la pilot va estar a punt de pujar al podi a les seves dues primeres curses a la categoria. Vinyes va acabar en 7a posició la primera carrera, mentre que a la segona, va ser capaç d’aconseguir una gran 4a posició i a més va estar rodant entre els tres primers unes voltes.

Després de quasi deu anys participant al Campionat d’Espanya de Resistència, Vinyes va fer el salt al TCR on condueix un Seat León. En acabar les proves, l’esportista del Principat va mostrar-se satisfeta amb la seva estrena comentant que “estic contenta amb el ritme que hem tingut malgrat les dificultats. Hem rodat en temps dels millors i crec que hauríem pogut trepitjar el podi a Estoril”.

La temporada del TCR Espanya i TCR Ibèric constarà de 4 curses. A part de la darrera cita a terres lusitanes, el certamen viatjarà a Madrid el proper 11 de juny, a Vila Real (Portugal) el 9 de juliol, i es tancarà la competició el 16 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya.