ACB LLIGA ENDESA

“No hem estat a l'altura”

“No hem estat a l'altura”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

El tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va entrar a la sala de premsa del Bilbao Arena amb un rostre que denotava la seva decepció per la derrota. “Tinc la sensació que hem perdut una bona oportunitat de fer alguna cosa gran”, va dir Peñar­roya. Sobre la raó de la derrota va valorar, fent autocrítica, que “no hem fet el necessari per guanyar el partit, hem patit problemes en el rebot, en el ritme de les transicions i, definitivament, no hem estat a l’altura”. A mesura que va anar responent preguntes es va animar assegurant que “és cert que també hem perdut el basket average, però no hem d’oblidar que depenem absolutament de nosaltres mateixos per classificar-nos per al play-off”.

En un vessant més sentimental va confessar que “era un duel especial, perquè molts mai havíem jugat un enfrontament d’aquest tipus”. Respecte al futur i aspiracions del MoraBanc en el play-off va recordar que “aquest equip està acostumat a aixecar-se després de les derrotes”. A més, sobre aquest aspecte va comentar que “la millor notícia de totes és que queden tres jornades de competició i encara estem a la vuitena plaça”.

El Rival

Carles Durán

“Hem encertat en els moments importants”

L’entrenador del REtabet Bilbao Basket va parlar de massa respecte en l’inici del partit entre tots dos conjunts i posteriorment va declarar que la clau de la victòria del seu equip va estar en “l’encert que hem tingut en els moments importants”. A la primera meitat els bascos no van estar massa endollats, però “el descans ens ha anat molt bé, hem estat durs defensivament, desconnectant jugadors de la talla d’Albicy i Burjanadze”. Sobre el play-off va explicar que “si som els de Badalona no entrarem i ho farà l’Andorra”.

El jugador

David Navarro, Escorta del MoraBanc

“Era un partit important”

El capità es va posar l’equip a les esquenes en els moments més durs i va comentar que “la derrota és molt dolorosa, perquè sabíem que era un partit molt important”. Tot i el pal va dir que “no passa res i hem d’aixecar el cap”.

Antetokounmpo, Aler pivot del MoraBanc

“Hem pogut guanyar-lo”

Thanasis Antetokounmpo va tornar després de la seva lesió amb més força que mai. Al vestidor se’l va veure molt tocat explicant que “hem tingut els nostres moments i hem pogut guanyar el partit”. Al final “ens hem quedat sense energia”.

tracking