El Don Denis segueix amb peu ferm cap al títol

Els de Richard Imbernón golegen el Lusitans i el Tic Tapa venç la UE Santa Coloma i es queda com a única alternativa

El Don Denis segueix amb peu ferm cap al títolFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Don Denis Santa Coloma va camí de revalidar novament el títol de la Lliga Grup Sant Eloi. De fet, ho pot fer la setmana vinent si supera l’únic equip que el pot privar de ser campió, el Tic Tapa Sant Julià. Els de Richard Imbernón van assolir ahir una victòria sòlida davant l’FC Lusitans per 1 a 4 gràcies als gols de Juanfer, Sosa, Gabi Riera i Ramos, que van fer que la diana de Pousa no fos suficient. Així, els colomencs es van situar a la taula amb 55 punts, 6 més que el conjunt lauredià, que ahir va assolir un significant triomf per 1 a 2 contra la UE Santa Coloma, que va dir adeu a les possibilitats d’acabar primer. Un doblet d’Isaac Padilla va guiar la victòria dels de Luis Blanco, que van patir fins al final després que Àlex Martínez retallés per als colomencs.

Etiquetes:

Si el Don Denis supera diumenge vinent el Tic Tapa en la quarta jornada del play-off pel títol augmentarà el seu avantatge als 9 punts i automàticament s’assegurarà el títol, ja que el gol average entre els dos equips està empatat actualment.

Pel que fa al play-off pel descens, només queda per decidir la plaça de promoció entre l’AGA Ordino i l’Encamp, que ahir no van fallar davant el ja salvat The new 1978 Engordany (2 a 0) i el ja descendit Jenlai (5 a 0).

tracking