El Campus Marc Bernaus podria visitar el primer equip del Barça

El Campus Marc Bernaus podria visitar el primer equip del BarçaXAVIER PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La novena edició del Campus de futbol Marc Bernaus podria comptar amb la novetat d’una visita a l’entrenament del primer equip de l’FC Barcelona, així ho va confirmar l’exjugador internacional i màxim organitzador. “Hem suprimit el tema de Naturlandia i potser anirem a Vallnord, però el que realment m’agradaria és agafar un autocar i portar els alumnes a presenciar els jugadors del Barça”, va confessar Bernaus. A més, va afegir que “sempre m’he caracteritzat per fer quelcom diferent i vull desmarcar-me de tot el que és comú dins d’aquest àmbit”. Una possible arribada d’Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana a final de temporada li facilitaria la feina, ja que un dels preparadors físics del Txingurri té una gran amistat amb Bernaus, arran que a l’època en què va estar a les categories inferiors del club culer van coincidir. Ara bé, l’andorrà va indicar que “depenc de les dates, ja que serà estiu”.

El contingent és de 50 places disponibles per a nenes i nens andorrans de 8 a 14 anys (hi ha flexibilitat amb les edats) i la setmana passada es van obrir les inscripcions. De moment ja compten amb uns 20 inscrits que podran gaudir de futbol a Ordino aprenent coneixements tàctics i tècnics sota les ordres d’entrenadors joves de les categories inferiors del Don Denis Santa Coloma i de l’Inter Escaldes, a més de les xerrades del director Richard Imbernón.

Marc Bernaus va destacar que “som un campus molt de casa i volem fer país. Jo sent d’aquí he arribat al món professional i el que vull transmetre és que si qualsevol d’aquí s’ho proposa també ho pot aconseguir”.

tracking