Bàsquet

David Walker, en un moment dolç

L’aler d’Ohio registra 19 de valoració en els dos darrers partits al Poliesportiu

David Walker, en un moment dolçFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rookie David Waker es troba per enèsima vegada en aquesta temporada al Poliesportiu en un moment dolç. Els dos darrers duels a casa (Iberostar Tenerife i Montakit Fuenlabrada) ha registrat 19 punts de valoració amb quasi 20 d’anotació i com tot l’equip vol traslladar aquestes bones actuacions com a visitant: “Mirem de jugar cada partit de la mateixa manera. Per Bilbao l’entrenador Joan Peñarroya ens ha preparat un bon pla, haurem d’agafar confiança i energia a la pista per mirar de guanyar.”

L’aler d’Ohio, conscient de la importància de l’enfrontament a Miribilla davant el RETAbet Bilbao Basket quant a les aspiracions del MoraBanc Andorra de cara a afermar-se a la vuitena plaça, va comentar que “una victòria seria perfecta i molt important, però ens ho hem de plantejar com només un altre xoc i entrenar-nos d’una manera ben dura”. Pel que fa a com viu el vestidor tenir el play-off tan a prop, va explicar que “hem comentat alguna cosa, sabem que si vencem i d’altres punxen ens podrem classificar, però de totes maneres anem pas a pas”. El jugador del conjunt andorrà va comentar que senten el mateix tipus de pressió que la resta d’equips que tenen opcions i que la clau per sumar el tercer triomf del curs lluny del Principat passarà per “disputar el xoc de la manera més física possible amb una bona defensa, rebots i córrer en transició, que és el que a nos­altres ens agrada”.

SHERMADINI, BURJANADZE I ALBICY, CANDIDATS A L'MVP DE L'ACB

Giorgi Shermadini, Beqa Burjanadze i Andrew Albicy seran els candidats del MoraBanc Andorra que optaran a l’MVP Movistar de la Lliga Endesa. La llista de jugadors s’ha realitzat a partir dels 15 bases, 25 alers i 25 pivots més valorats fins a la jornada 29. El període de votació per als aficionats es va obrir ahir i finalitzarà el 13 de maig i aquesta votació popular representarà el 25% del total, mentre que l’altre 75% estarà repartit equitativament entre entrenadors, jugadors i mitjans. Les votacions es podran dur a terme a través de Twitter, Face­book i Instagram. Els millor classificats de cada posició formaran el cinc ideal.

tracking