karate

Bon paper d'Herver a la Premier League de Rabat

La karateka del Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany assoleix un triomf i una derrota que la deixen a les portes de la repesca

Bon paper d'Herver a la Premier League de RabatX. H.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La karateka del conjunt andorrà Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany Sandra Herver va viatjar al Mar­roc per disputar durant les vacances de Setmana Santa (els dies 14, 15 i 16) una prova de la Premier League de karate. La del Principat, que aquesta temporada està debutant en aquesta competició, es va citar a la ciutat de Rabat per representar la Federació Andor­rana de Karate en la modalitat de kumite i en la categoria individual sènior femenina de menys de 61 quilos.

Pel que fa als resultats, Herver va guanyar el seu primer combat davant la participant italiana Forcella i, per tant, va poder superar la primera ronda. Posteriorment es va veure les cares amb una competidora marroquina que va plantar cara a l’esportista durant pràcticament tot el duel que van protagonitzar. Btissam Sadini va aconseguir que els àrbitres no donessin el xoc per acabat amb un empat a zero, després que en una acció aïllada a vint segons per al final sumés un punt d’or.

La del Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany va mirar d’igualar el marcador mitjançant una ràpida reacció que no va donar els seus fruits per culpa del poc marge de temps i a més va suposar que Sadini assolís un segon punt per a la sentència. La mateixa marroquina, que es va acabar penjant la medalla de bronze, va deixar fora de la repesca i de les aspiracions pel bronze Herver, ja que no va superar el següent enfrontament.

tracking