curses d'obstacles

L'Spartan Race d'Encamp, a bon ritme

L'Spartan Race d'Encamp, a bon ritmeXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat d’Europa Reebok Spartan Race, que tindrà lloc a Encamp els dies 16 i 17 de setembre, avança a bon ritme. La competició de curses d’obstacles, que l’any passat va viure la primera edició a la parròquia encampadana, compta ja amb més de 600 inscrits quan encara no ha començat la temporada d’Spartans a Espanya. Així ho va confirmar al Diari Ángel Sanz, director general a Espanya de la marca. “El ritme d’inscripcions està molt bé. L’any passat a aquestes altures en teníem tres-centes. Seguim amb el nostre objectiu. Ara falta que comenci la promoció a Andorra.” La dada d’inscrits fa ser optimistes a l’organització espanyola, que el 23 d’abril donarà el tret de sortida a la temporada amb la prova de Madrid.

El fet de ser Campionat d’Europa anima tothom, des dels participants a l’Spartan Race Espanya, que s’ha marcat com a objectiu doblar la presència d’spartans respecte a l’anterior edició i arribar als 4.000. Per aconseguir-ho s’ha obert abans la inscripció i han augmentat les aparicions a les xarxes socials.

Sobre com serà la competició, Àngel Sanz va indicar que “en tractar-se del Campionat d’Europa farem una spartan molt tècnica i en la qual hi haurà més zones per a córrer. Els participants també trobaran obstacles nous i molts al·licients”. Els Spartan que disputin la categoria elit lluitaran per una bossa de més de 20.000 euros en premis. Encamp agafa el relleu d’Edimburg i el fet que sigui Campionat d’Europa comporta que la prova es comercialitzi a 26 països europeus.

tracking