Bàsquet

Nacho Martín, més a prop del seu retorn a les pistes

El jugador confirma, en la presentació del seu primer campus 3x3, que treballa per arribar al final de lliga i ‘play-off’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nacho Martín va presentar ahir al comú d’Escaldes-Engordany el seu primer campus de bàsquet 3x3 controlat per la FIBA a Europa, en col·laboració amb la Federació Andorrana de Bàsquet. El jugador va parlar sobre el seu retorn a les pistes indicant, tal com va avançar el Diari, que “m’estic matant cada dia per estar en els darrers partits de lliga i en un possible play-off”. Sobre aquest aspecte va voler deixar clar que la filosofia de l’equip no és fer càlculs, sinó “arribar amb opcions quan quedin poques jornades i fer realitat el somni”.

Quant al procés de recuperació, el val·lisoletà s’iniciarà entre aquesta setmana i la propera amb treball més físic, ja que de moment està al gimnàs fent el·líptica i bicicleta. L’aler pivot va comentar que té unes ganes boges de tornar, perquè “és un procés molt pesat i és dur haver d’entrenar sol”. La presentació de l’estada també va comptar amb la presència del conseller d’esports de la parròquia, Jordi Vilanova, i del director tècnic de la FAB, Jaume Tomàs. Aquest últim va assegurar que “Escaldes-Engordany s’està convertint en la capital europea del 3x3, perquè serà el primer campus que hi ha a Europa controlat per la FIBA i tenim pensat que hi hagi 40 inscrits locals i 20 de fora”. D’altra banda, Martín debutarà com a cap de cartell i va avançar que el capità del MoraBanc, David Navarro, hi assistirà com a convidat.

Nacho Martín, més a prop del seu retorn a les pistes

tracking