Els 'isards' es queden sense punt de 'bonus' a Israel

Els de Jeannot Martinho són escombrats i cauen per un clar 57 a 17

Els 'isards' es queden sense punt de 'bonus' a IsraelFAR

Els isards es van quedar sense el desitjat punt de bonus a Israel. La superioritat del conjunt rival es va fer notar, especialment a la segona meitat, i els de Jeannot Martinho van encaixar una contundent derrota per 57 a 17. A la primera meitat, però, Andorra va sortir ben plantada i va poder arribar al descans amb un desavantatge que permetia pensar a puntuar gràcies a l’assaig de Peter Ambor i la transformació, i un cop de càstig de Julien Ginesta (23-10). Però a la segona part, Israel va posar la directa i va deixar sense opcions uns isards que només van sumar 7 punts amb un assaig de Ricard Quintino i la transformació de Ginesta. A més, les males notícies no es van acabar amb la derrota, ja que Marc Vilella es va lesionar de consideració el lligament del genoll al minut 4. “Hem fet una molt bona primera part, però a la segona s’ha notat que tenim un conjunt molt jove i ens falta banqueta”, lamentava el seleccionador dels isards, que es quedava amb la part positiva i indicava que “els joves han pogut agafar experiència per poder anar començant el relleu generacional que es produirà”. Els isards hauran d’esperar ara al duel entre Xipre i Croàcia del 6 de maig per saber si mantindran la categoria.

Per altra banda, la sub-18 va caure clarament davant Lituània (26-0), favorita del grup, en l’estrena a l’Europeu a Quimperlé.