El Madrid rep l'Atlètic en un derbi clau per al lideratge

El conjunt blanc vol traslladar la pressió al Barça, que juga més tard

El Madrid rep l'Atlètic en un derbi clau per al lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de la lliga espanyola, el Reial Madrid, rep avui (16.15 h) al Santiago Bernabéu l’Atlètic de Madrid. El derbi de la capital d’Espanya es presenta com un dels més transcendents dels últims anys, ja que els de Zinedine Zidane es juguen el lideratge. El conjunt blanc tindrà per davant un dels enfrontaments més complicats de les nou finals que resten per acabar la competició regular (sumant el xoc pendent contra el Celta).

Etiquetes:

El tècnic francès, ahir en roda de premsa va deixar el seu futur en suspens afirmant que “no estic segur de continuar” i avui compleix el seu partit número 50 en lliga. No comptarà amb el lesionat Varane, podria tornar a alinear la BBC i confeccionaria així el seu onze de gala. Per la seva banda, l’Atlètic mirarà de refer-se del 0 a 3 que va patir al Calderón en el duel de la primera volta. Simeone sense Gameiro buscarà tornar a desafiar el coliseu madridista.

L’FC Barcelona, molt pendent d’aquest resultat, jugarà a domicili contra el Màlaga (20.45 h) amb les baixes destacades de Piqué i Rakitic per sanció i de Rafinha per lesió, que diu adeu al curs.

tracking