Ciclisme

Pintado i Cabanas obren la temporada a Amorebieta

Pintado i Cabanas obren la temporada a Amorebieta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julio Pintado i Òscar Cabanas obriran la temporada ciclista diumenge vinent amb l’equip Massi-Kuwait Cycling Project a la 63a Klasika Primavera d’Amorebieta, al País Basc. La prova, de 171,5 quilòmetres, amb tres ascensions al port de segona categoria de Montecalvo, comptarà amb quinze equips a la sortida, entre ells el Movistar, el Caja Rural Segura RGA, el Manzana Postobón colombià o l’Euskadi Basque Country.

Pintado i Cabanas, que debuta en l’equip kuwaitià, de categoria UCI Continental, estaran el divendres 14 a la presentació de l’estructura a la Vall d’Aran i dilluns de Pasqua correran amb la federació el Gran Premi Força Real, a Millas (França). Durant el mes d’abril disputaran un parell de curses del calendari amateur de grans clàssiques de Catalunya (Terrassa i GP d’Òdena) i al maig Pintado centrarà la seva activitat a Bèlgica, on prendrà part en dues curses, i a Gràcia, amb tres competicions.

L’objectiu dels dos ciclistes és arribar en les millors condicions als Jocs dels Petits Estats de San Marino, per als quals tenen coll avall la classificació en les proves de selecció que està realitzant la federació per a la crono i la ruta.

tracking