L'Atlètic accedeix a quarts sense patir

El Mònaco dona la sorpresa i elimina el Manchester City de Guardiola

L'Atlètic accedeix a quarts sense patir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ja es coneixen els vuit equips que seran presents al sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions que se celebra demà a la seu de la UEFA a Nyon. A l’FC Barcelona, el Reial Madrid, la Juventus, el Borussia Dortmund, el Bayern de Munic i el Leicester City es van sumar l’Atlètic de Madrid i el Mònaco, que van resoldre les seves respectives eliminatòries ahir.

El conjunt matalasser, que amb un 2 a 4 a l’anada contra el Bayer Leverkusen ho tenia encarat, no va tenir problemes en la tornada al Vicente Calderón per assegurar-se l’accés a la següent ronda. Tot i gaudir d’ocasions per sentenciar contra els alemanys, els de Pablo Simeone no van marcar, ni tampoc van tenir la necessitat de fer-ho ja que l’equip alemany no els va fer patir, amb un Oblak que va ser una assegurança de vida (0-0).

En canvi, l’altre duel, entre el Mònaco i el Manchester City, sí que es va presentar molt més emocionant. Els de Pep Guardiola tenien un 5 a 3 favorable de l’anada, però els locals van capgirar l’eliminatòria en només 29 minuts gràcies als gols de Mbappé i Fabinho. Al minut 71, Sané va donar esperances al City, però Bakayoko va capgirar novament l’eliminatòria al 77’ i va deixar sense quarts els anglesos (3-1).

SAMPAOLI, DESCARTAT PER PRENDRE EL RELLEU DE LUIS ENRIQUE

Segons va anunciar ahir Catalunya Ràdio, Jorge Sampaoli, el tècnic que està portant el Sevilla a una gran temporada tot i l’eliminació a la Champions dimarts, no serà entrenador de l’FC Barcelona la temporada vinent. El seu nom era un dels que sonaven amb més força per prendre el relleu de Luis Enrique Martínez a la banqueta blaugrana, però el seu desconeixement del club hauria estat una de les raons que portarien el club a no interessar-se per l’argentí. En canvi, Juan Carlos Unzué i especialment el tècnic de l’Atlètic de Bilbao, Ernesto Valverde, són els més ben posicionats per dirigir el Barça la temporada vinent.

tracking