Gimnàstica rítmica

Podis d'Andrea Ramos, Jèssica Pereira i Carla Varas a la Copa Catalana individualFernando Galindo

La Federació Andorrana de Gimnàstica va organitzar, conjuntament amb la seva homòloga de Catalunya, la segona fase de la Copa Catalana individual de rítmica al Poliesportiu d’Andorra, amb triple podi per a les representants locals. Andrea Ramos i Jèssica Pereira van penjar-se la medalla de plata i la de bronze, respectivament, en la modalitat de cinta, nivell VIII. Ramos va sumar 10,100 punts, per 9,250 de Pereira, mentre que la guanyadora va ser Ariadna Modolell (CE Barnarítmica), amb 11,050.

L’altre podi andorrà va ser per a Carla Varas, segona classificada júnior en la modalitat de maces (nivell VIII). La representant de la federació va sumar 10,650 punts per 11,000 de la vencedora, Anna Pons (Gimnàstic Catalunya).

La competició va aplegar diumenge al Poliesportiu prop de 200 participants, corresponents a la primera fase de la Copa Catalana individual nivell IV i a la segona fase dels nivells VIII, IX i X.