El Sevilla perdona massa i és eliminat de la Champions

N’Zonzi falla un penal als instants finals i Nasri acaba expulsat

El Sevilla perdona massa i és eliminat de la Champions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El camí del Sevilla a la Lliga de Campions va arribar a la seva fi ahir al King Power Stadium. Després d’haver assolit un 2 a 1 a l’anada, els de Jorge Sampaoli estaven gairebé obligats a marcar per mantenir opcions de classificar-se per als quarts, cosa que no van aconseguir tot i gaudir de moltes ocasions per fer-ho. El Leicester City es va fer fort davant la seva afició i va fer valdre el gol al Sánchez Pizjuan per assegurar-se la presència al sorteig que se celebrarà divendres.

Wes Morgan va inaugurar el marcador al 27’ i amb el seu gol ja en tenien prou per passar de ronda. Els anglesos, però, no en tenien prou i Albrighton va fer el segon al 54’. A partir de llavors, el Sevilla es va bolcar en atac i el Leicester en defensa. Nasri va ser expulsat amb doble groga al 74’ per encarar-se amb Vardy, que també va veure targeta. Els andalusos van perdonar massa, sobretot quan al 79’ N’Zonzi va errar un penal, deixant escapar la pròr­roga i l’eliminatòria.

En l’altre partit de vuitens que es disputava ahir, la Juventus va sentenciar el Porto a Torí amb un gol de Dybala de penal (3-0 d’agregat). Els italians també seran al sorteig de divendres.

tracking