El nom d'Alieu pren força per ser president del VPC

El jugador és qui té més números per substituir Pep Escolà tot i que esperarà fins a final de temporada per decidir-se

El nom d'Alieu pren força per ser president del VPCFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual president del VPC Andor­ra, Pep Escolà, ja fa temps que assegura que deixarà el càrrec per motius laborals quan acabi la temporada. El club ha estat buscant les darreres setmanes un possible substitut que passi a ocupar el lloc de màxim mandatari de l’entitat amb les garanties de mantenir-la sanejada econòmicament. Han estat molts els noms que han sortit com a possibles relleus, però els últims dies n’hi ha un que ha pres més força que la resta: el de l’internacional andorrà Paul Alieu. Segons accepta el jugador, encara no ha hi ha cap decisió en ferm ja que prefereix esperar a acabar la fase regular abans de fer el pas. En cas d’assolir la permanència matemàticament diumenge tot apunta que la setmana vinent es concretarà la candidatura.

Etiquetes:

Perquè el VPC s’asseguri mantenir la categoria en tindria prou amb un triomf en l’última jornada diumenge vinent contra el Lezat a l’Estadi Nacional, tot i que amb una derrota també podria assolir la permanència, ja que el novè, el Ste. Foy, té 28 punts però li queda pendent una suspensió d’un punt per haver vist dues targetes vermelles i els andorrans en tenen 31 i tenen l’average a favor. La motivació principal del VPC, però, serà la promoció d’ascens, a la qual encara pot accedir ja que és a només tres punts del setè, el Saint Orennais, que a causa de la suspensió de l’Arize per haver renunciat a pujar l’any passat és la plaça que marca el tall.

Si el VPC guanya diumenge vinent i el Saint Orennais perd, la temporada es podria allargar per als de Jonathan Garcia i David Kirikàixvili per anar a la promoció d’ascens.

tracking