El Don Denis guanya el derbi i només resisteix el Tic Tapa

Un gol de Juanfer sentencia la Unió Esportiva, ara a 4 punts del primer

El Don Denis guanya el derbi i només resisteix el Tic TapaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Don Denis Santa Coloma surt reforçat de la jornada 20 després d’imposar-se en el derbi colomenc a la Unió Esportiva, a qui deixa a 4 punts. Només el Tic Tapa Sant Julià, que va derrotar per la mínima el Rest. The New 1978 UE Engordany (0-1), segueix el ritme dels de Richard Imbernón, a un punt de diferència.

Etiquetes:

La igualtat va presidir el derbi colomenc, amb una primera part més favorable a la Unió Esportiva, tot i l’empat amb què es va arribar al descans. Parra va avançar al Don Denis i Ayala, d’un gran xut llunyà, va restablir la igualada. A la represa, i amb l’entrada de Marc Rebés, els d’Imbernón van tenir més la pilota i van aprofitar una errada de la UE per sentenciar, gràcies a l’encert de Juanfer (71’). Quedava temps, però l’equip d’Emiliano no va poder empatar de nou.

El Tic Tapa manté la persecució del líder després de sumar 3 punts d’or contra l’Engordany, que es queda matemàticament sense play-off. Un gol de Girau va ser suficient per als lauredians.

L’FC Lusitans va golejar sense problemes el cuer, el Jenlai, per 7 a 0, amb dos gols de Luigi San Nicolás i dianes de Riera, Peralta, Leo, Gastao i Pousa. El club ja ha trobat substitut per a Raúl Cañete i Miguel Ángel Lozano, ex-FC Ordino i que entrenava fins ara el Lliçà de Vall, ocuparà la banqueta, amb Carlos Sánchez, el Maño, de segon. En l’últim partit de la jornada, l’FC Encamp i l’FC Ordino van empatar a 2, amb gols encampadans de Reyes i Genís neutralitzats per Eduardo i Toscano.

tracking