Reportatge

Paraula de Valerón

L’exfutbolista de Las Palmas imparteix amb Tonono una xer­rada sobre formació i explica experiències viscudes durant 20 anys a primera als més petits de l’Inter Club d’Escaldes.

Paraula de ValerónXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al futbol hi ha moments que són màgics i que fan que aquest esport sigui tan increïble i apassionant.” Amb aquestes paraules l’exfutbolista Juan Carlos Valerón va definir la gesta de l’FC Barcelona a la Champions. El canari va despertar l’admiració i cridòria dels més petits de l’Inter Club d’Escaldes, que van omplir la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany per escoltar els savis consells d’un dels jugadors més carismàtics de la lliga espanyola.

A l’esdeveniment també hi va ser Manolo Rodríguez Tonono, que es va endur les abraçades de molta gent per l’etapa passada com a entrenador al Principat i perquè part de la seva família hi viu. A dia d’avui ocupa el càrrec de director de formació i captació a Las Palmas, però no s’oblida del que va viure aquí: “Sé que es treballa bé, el país té formadors que són referents i segur que sortiran molts jugadors. Dels meus anys recordo que algun va arribar a la selecció i fins i tot al conjunt canari,”

Es va referir a Ildefons Lima, que va ser homenatjat per les més de 100 internacionalitats amb el combinat nacional. L’andorrà va rebre una samarreta del club amb el seu nom i el número 100. Valerón, amb el seu somriure tan característic, va explicar sobre el seu futur que “fa molt poc que vaig deixar els ter­renys de joc i amb el pas del temps ja veurem què passarà, encara que ara estic molt centrat en la formació dels més petits”.

tracking