El Madrid ja espera rival a quarts

Els blancs vencen el Nàpols còmodament amb dos gols de Ramos i un de Morata

El Reial Madrid ja espera un nou rival per als quarts de final de la Lliga de Campions. El conjunt dirigit per Zinedine Zidane es va desfer ahir del Nàpols a domicili i va acabar patint menys de l’esperat per poder classificar-se. Amb el 3-1 de l’anada, eren conscients que marcant un gol ja tindrien gairebé tota la feina feta, però que si els italians feien el primer els tocaria treballar.

I així va ser. El Nàpols es va avançar al minut 24 en una acció en què Mertens va aprofitar un desajust defensiu del Madrid per posar en tensió els blancs, que van patir més del compte a la primera part. Però tot el patiment es va transformar en comoditat a la segona part quan en dues accions de servei de córner Sergio Ramos va fer dos gols, gairebé seguits, al 51’ i 57’.

A partir d’allà, el Madrid ja tenia encarrilada la classificació i va tenir una última mitja hora còmoda de partit. Morata, al descompte, va fer que el resultat final fos exactament el mateix que en el partit d’anada (1-3).

Humiliació a Anfield

La situació es va repetir a l’altra eliminatòria de vuitens que es disputava ahir, entre l’Arsenal i el Bayern de Munich. Els alemanys, que ja tenien un avantatge de 5-1 de l’anada, no van tenir pietat del seu rival i van humiliar-lo davant la seva afició i el duel d’ahir va acabar amb el mateix resultat (1-5). Walcott va avançar els seus a la primera part, però Lewandowski, de penal, Robben, Douglas Costa i Vidal, per partida doble, van capgirar al segon temps.

EL BARÇA NO TÉ "RES A PERDRE" CONTRA EL PSG

Luis Enrique Martínez va sortir ahir a la roda de premsa prèvia a la tornada dels vuitens de finals de la Champions contra el París Saint-Germain d’avui (20.45 h) amb la mentalitat clara que el 4-0 de l’anada serà molt difícil de revertir, però no impossible. “Estem a la meitat, no tenim res a perdre i molt que guanyar. Si ells van poder ficar-ne quatre, nosaltres en podem marcar sis”, va dir el tècnic.