Gimnàstica rítmica

Jèssica Pereira i Andrea Ramos sumen tres podis brillants a la Copa Catalana

Jèssica Pereira i Andrea Ramos sumen tres podis brillants a la Copa CatalanaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les gimnastes de la Federació Andorrana van tenir una gran actuació en la primera fase de la Copa Catalana de rítmica de nivell absolut, que va tenir lloc diumenge a Blanes. Jèssica Pereira i Andrea Ramos van sumar tres podis en la competició, del més alt nivell a Catalunya. Les dues gimnastes van destacar en la modalitat de pilota, en la que van ocupar les dues primeres posicions, amb Pereira, or i Ramos, plata. Aquesta última va pujar una segona vegada al podi, per recollir la medalla de bronze en masses. La destacada actuació a Blanes de les representants andorranes es va completar amb una segona posició de Maria Gonzàlez en la categoria infantil, en què va aconseguir la medalla de plata en la modalitat de pi- lota.

La participació de les gimnastes a la Copa Catalana tindrà continuïtat diumenge vinent, quan es disputarà al Poliesportiu d’Andorra la segona fase. Serà una oportunitat excel·lent per seguir l’actuació andorrana davant gimnastes de primer nivell com Natalia García, integrant de la Federació Espanyola.

D’altra banda, Salt va acollir la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina, on també van destacar els representants del Principat. Joan Prat va situar-se en la sisena posició en nivell 7, mentre que per equips van quedar en segon lloc.

tracking