El Madrid, preparat per patir a Nàpols

Tot i que els blancs defensen un 3-1 de l’anada, creuen que no ho tindran fàcil

El Madrid, preparat per patir a Nàpols

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“No gestionarem en cap moment el par­tit. Patirem segur, però estem preparats.” Així de contundent es va mostrar Zinedine Zidane en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament que avui (20.45 h) disputen contra el Nàpols en la tornada dels vuitens de finals de la Champions League. Tot i haver assolit un còmode 3-1 en el partit d’anada al Santiago Bernabeu, el tècnic blanc no volia sentir a parlar que la classificació per a quarts ja estava assegurada. “Demà hem de pensar a jugar 90 minuts a tope. S’ha de patir i deixar-ho tot sobre el camp”, declarava Zidane.

Després d’un partit excel·lent el dissabte contra l’Eibar, el Reial Madrid espera mantenir el nivell després d’unes jornades en què havia baixat considerablement. “És el camí. Els últims partits no vam fer les coses molt bé, però em quedo amb el duel contra l’Eibar i amb el que estem fent ara”, afegia el tècnic francès.

Des de cantó del Nàpols, es veia tot una mica més negre, ja que l’entrenador de l’equip italià, Maurizio Sarri, va assegurar que “és gairebé impossible remuntar un 3-1 contra el Madrid, però intentarem posar-li les coses difícils i tocar-los-hi els collons”. Sarri va deixar clar que no descartava donar la sorpresa, malgrat que era conscient de la situació de l’enfrontament d’anada.

Per altra banda, avui també es jugarà el duel entre l’Arsenal i el Bayern de Munich. En aquest cas, l’eliminatòria encara està més decantada, ja que en el partit d’anada el resultat va ser clarament favorable als alemanys després d’imposar-se per 5-1.

tracking