La federació, amb els Special Olympics

La col·laboració consistirà a oferir instal·lacions, material, roba i una entrenadora

La federació, amb els Special Olympics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) i els Special Olympics van signar ahir al vespre a la seu de la FAF un acord de col·laboració. El president, Víctor Santos, es va mostrar molt content i va declarar que la intenció és “poder organitzar alguns partits amistosos de 3x3 amb altres federacions”. La col·laboració andorrana consistirà a “oferir instal·lacions, material, roba esportiva i la feina de l’entrenadora Montse Sánchez”.

Etiquetes:

A l’altra part signant, el president dels Special Olympics, Àlex Terés, va voler agrair a la federació aquest gest i va exposar que “esperem que suposi un acord important i que sigui una porta que se’ns obri amb altres federacions de futbol d’altres països”. Terés va explicar que “això es tracta d’un seguiment més exhaustiu del conveni que teníem signat des de fa vuit anys”. El president va voler fer arribar el missatge dels Special Olympics indicant que “hem pensat a organitzar algun torneig mixt o un campus de tecnificació” i, a més, “seria una passada que un cop per setmana hi hagués un futbolista convidat en els entrenaments”. L’organització té una activitat bastant limitada en el món del futbol, però tenen com a objectiu principal revertir aquesta situació.

Per aconseguir-ho calen noves oportunitats i el president dels Special Olympics va suggerir que “volem programar activitats a Andorra i ens agradaria que els membres dels Special Olympics participessin en algun entrenament amb la selecció andorrana”. Actualment compten amb un grup de tretze persones, en el qual hi ha dues noies, i segueixen entrenaments de futbol7.

JUSTO RUIZ APRÈN DELS TÈCNICS DE PRIMER ESPANYOLA

PAÍS BASC. El seleccionador sub-21, Justo Ruiz, va ser la setmana passada al País Basc observant els entrenaments i la metodologia de dos equips de la Lliga Santander, l’Athletic de Bilbao, amb Ernesto Valverde al capdavant, i l’Alabès, entrenat per Mauricio Pellegrino.

tracking