Esquí

Dos podis més en el segon dia del trofeu Viladomat

Dos podis més en el segon dia del trofeu ViladomatFAE

La segona jornada del Trofeu Viladomat va acabar amb dos podis més amb segell andorrà a l’eslàlom FIS disputat ahir a Grandvalira. Després de les segones posicions el dilluns de Carmina Pallàs i Josh Alayrach, ahir van ser Cande Moreno i Àlex Rius els corredors del Principat més ràpids.

En categoria femenina, Moreno es va alçar amb la tercera posició amb un temps de 2’’67 més lent que la vencedora, l’espanyola Mirentxu Miquel (1’35’’96). Laura Arnabat es va quedar a les portes d’entrar el podi i va signar la quarta plaça amb un temps que només va ser sis centèsimes més lent que el de Moreno. Gador Lalieve va ser l’altra andor­rana que va finalitzar, signant la 14a posició.

En categoria masculina, Rius es va adjudicar també el tercer calaix del podi amb un temps que va ser dos segons justos més lent que el del guanyador de la prova, l’espanyol Xavier Salarich (1’31’’55). El guió de les portes del podi es va repetir en nois també, ja que Matías Vargas va finalitzar quart a sis centèsimes de Rius. El Top-10 de la cursa el van completar Arià Missé, que va acabar en la 7a plaça, Kevin Courrieu, que va ser 8è, Lucas López, 9è i Pol Suárez, amb la 10a posició.