setmana postcopa del rei

Chris Czerapowicz s'incorpora al MoraBanc

El suec va arribar dilluns al Principat, ahir va fer el primer entrenament amb els seus nous companys i avui se’l presenta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El recent fitxatge del MoraBanc Andorra, Chris Czerapowicz, va arribar dilluns al Principat, va conèixer la que serà la seva nova casa i ahir ja es va exercitar per primera vegada amb els seus nous companys sota les ordres de Joan Peñarroya. La presentació oficial serà avui a la seu del MoraBanc a les 16.15 hores, on el director esportiu, Francesc Solana, l’acompanyarà.

Abans que el suec parli, ahir ho va fer Thomas Schreiner, que va manifestar que “la veritat és que no el conec i no he vist cap partit d’ell, però després de l’entrenament ja podré dir més”. Tot i que va voler deixar clar que “estic segur que Chris ens aportarà frescor, jugarem millor i guanyarem més”. Pel que fa a vèncer aquest dissabte a la pista de l’Obradoiro, va declarar que “és un duel molt important i portem treballant per continuar competint”. El MoraBanc mai s’ha endut una victòria del Fontes do Sar i tot i la penúltima posició en què es troben els gallecs, Schreiner no se’n refia “pot significar una motivació, serà molt complicat, però com sempre sortirem a guanyar l’enfrontament”. Quant al canvi de xip i retorn a la competició regular, va considerar que “per a nosaltres és més fàcil que per als mitjans, hem oblidat tota la polèmica i hem de seguir”. També, el base va destacar que “de moral estem bé, tot forma part de l’esport i l’actuació contra el Madrid ens donarà confiança”.

ANIMAR DE MANERA ORIGINAL

El polèmic camp enrere de Sergi Llull segueix portant cua als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, i encara més després que el conjunt de Pablo Laso celebrés el títol de Copa al vestidor entonant el famós càntic “era campo atrás, era campo atrás, era campo atrás”. Un grup de sis amics, aficionats del MoraBanc Andorra i que van estar presents a Vitòria durant tota la competició del K.O. van tenir una iniciativa molt original amb la intenció de capgirar els ànims.

Han dissenyat una samar­reta que comercialitzaran i volen que els que la comprin la duguin al Poliesportiu contra el Manresa el proper 4 de març (21.00 h) en senyal de protesta per l’arbitratge i suport a l’equip de Joan Peñar­roya. Un dels creadors va explicar com va començar tot: “estàvem esmorzant, vam veure la foto de la paròdia del Twitter i se’ns va ocòrrer adaptar-la. Aleshores, “ho vam proposar a més companys per tenir més ajuda i fer-ho realitat”. Pel que fa a la motivació que els va dur a terme a moure fils, va indicar que “després del que va passar crèiem que era necessari animar l’equip d’una manera diferent i donar més caliu”. Quant al disseny, va declarar que “a més del canvi de color, hi afegirem a la part baixa Nos Han Robado La Copa i potser al darrere Força Andor­ra. Per altra banda, hi ha un esdeveniment al Facebook amb el nom de Tots De Groc Som Més Forts, que els servirà per reunir seguidors i, també és des d’on es poden comprar samarretes. El límit és fins avui a les 21.00 hores al correu mpcomptabilitats@andorra.ad.

Chris Czerapowicz s'incorpora al Morabanc

Chris Czerapowicz s'incorpora al Morabanc

tracking