INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

L'estadi d'Aixovall, a punt de ser camp de cultiu

L’estructura de l’estadi ja és història i només queden els últims detalls per entregar el terreny en l’estat original

L'estadi d'AIXOVALl, a punt de ser camp de cultiuXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que el Govern va fer oficial que no s’havia arribat a un acord amb la propietat del terreny de l’estadi d’Aixovall fins ara ja han passat més de set mesos, en els quals una de les instal·lacions esportives més antigues i amb més història del país ja ha deixat d’existir. Veient que els equips del Principat no es quedarien sense instal·lacions on entrenar i jugar, l’Executiu va decidir fer prevaldre l’objectiu econòmic i no renovar el contracte, el qual estava xifrat en 25.000 euros mensuals.

Ara, tota l’estructura, amb les graderies, els vestidors, el pàrquing, la pista supletòria, i evidentment, el terreny de joc i les banquetes, ja no hi són des de fa uns dies i han deixat pas a un ter­reny pla. Abans del dia 28 d’aquest mateix mes es conclouran els treballs realitzats durant els últims dos mesos i mig, que han tingut un cost de 395.004 euros. Així, es compliran els terminis previstos i es retornarà el terreny en la data marcada i com a camp de cultiu, tal com s’especificava en les condicions del contracte signat fa més de 38 anys.

La propietat, de moment, no té damunt la taula una proposta definida sobre el futur del terreny. Hi ha diverses opcions que poden interessar, però cap d’elles s’ha concretat i s’està estudiant les diferents possibilitats. Per ara, no hi ha terminis marcats per buscar una nova ocupació per al terreny.

Amb l’arribada dels camps de la Borda Mateu, ja fa més d’un any, i una instal·lació esportiva nova a la Massana per arribar entre l’abril i el maig de l’any que ve, sembla que el futbol andorrà podrà sobreviure sense el ja històric estadi d’Aixovall.

L'estadi d'AIXOVALl, a punt de ser camp de cultiu

tracking