Àxel Esteve acompanya avui Verdú al gegant del Mundial

El jove corredor va ocupar el cinquè lloc a la cursa FIS de classificació, que donava el bitllet als vint-i-cinc primers

Àxel Esteve acompanya avui Verdú al gegant del MundialFAE

Àxel Esteve acompanyarà avui Joan Verdú a la sortida del gegant del Mundial d’esquí que s’està celebrant a Saint Moritz (Suïssa). El jove corredor de la FAE va aconseguir ahir el bitllet en la cursa FIS que servia de classificació i en la qual en tenia prou de situar-se entre els 25 primers. Esteve va complir amb escreix el primer objectiu que s’havia marcat, que era corre avui. I és que l’esquiador va finalitzar la cursa en la cinquena posició, a 0’’92 del primer, l’holandès Steffan Winkelhorst. Esteve, que era quart al final de la primera baixada, va perdre un lloc a la segona, tot i que el més important era acabar la cursa sense arriscar i avui sortirà amb el dorsal 53. Verdú, que té el dorsal 41, afronta amb confiança el gegant, la prova en què es troba més còmode, juntament amb el supergegant. L’objectiu marcat per a ell per la FAE serà entrar entre els 30 millors.

D’altra banda, ahir es va disputar a la pista de l’Àliga de Grandvalira-Soldeu el descens del Nacional, amb victòries per a Marc Oliveras, que ja ha tornat de Saint Moritz, i Cande Moreno, que va superar ajustadament Carmina Pallàs, amb Laura Arnabat, tercera. Oliveras, que va haver de batallar amb esquiadors francesos per aconseguir el triomf, va resultar guanyador també d’un descens FIS que es va celebrar a la mateixa pista. A la prova femenina, Carmina Pallàs va superar Cande Moreno.