Reportatge

Pilots d'estrena

Els joves corredors andorrans, Edgar Montellà i Ingrid Rossell, enceten la nova temporada, diumenge, al Català de Muntanya a Alcover amb bones sensacions gràcies als nous automòbils.

Pilots d'estrenaFACEBOOK I FOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de 22 anys Edgar Montellà estrenarà el nou automòbil el proper divendres dia 17 de febrer al circuit de Mora d’Ebre. L’andorrà durà a terme una sèrie d’entrenaments que li serviran de preparació per donar el tret de sortida a la nova temporada. Diumenge 19 a Alcover disputarà la primera cita del Campionat del Català, competició que el corredor, juntament amb l’Automòbil Club d’Andorra, (ACA) tenen com a prioritat. Montellà va recordar que “buscarem la victòria” i, a més, “en les curses del Campionat Nacional intentarem estar entre els cinc primers”. Pel que fa a la muntura, va declarar que “divendres passat jo mateix el vaig etiquetar i l’endemà el vam baixar en remolc a la fàbrica per a fer una última revisió mecànica”. El pilot va explicar que encara no ha provat el cotxe, però que “les expectatives són molt bones, ja que ha estat sempre entre les primeres places”. També va parlar sobre els canvis, la car­rosseria “és pràcticament igual, només he canviat el color”. Les grans diferències es podran apreciar en el motor, perquè “hem passat de Suzuki a Kawasaki, llavors podrem treballar molt més amb els baixos”. Pel jove pilot, l’amortiment serà un factor clau de cara a assolir resultats, doncs “és més elaborat i està força preparat”.

Per la seva part, Ingrid Rossell, de l’ACA, es va situar per primera vegada al volant del Seat León, amb el qual participarà en el Campionat de Catalunya de Muntanya. Ho va fer a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. La pilot va voler transmetre les seves sensacions assenyalant que “no hi ha cap dubte que el canvi és espectacular, però és cert que l’escenari en el qual hem fet el test no té res a veure amb el que em trobaré”. Quant a una novetat destacada com la telemetria va indicar que “per millorar estic convençuda que serà una ajuda molt important”.

Pilots d'estrena

tracking