Dos exjugadors denuncien el Lusitans a Inspecció de Treball i la Batllia

L’acusen d’incompliment de contracte, no tenir permís de residència i no cotitzar

Dos exjugadors denuncien el Lusitans a Inspecció de Treball i la Batllia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos exjugadors de l’FC Lusitans van denunciar el club l’estiu passat davant Inspecció de Treball i posteriorment davant la Batllia per l’actuació irregular que hauria tingut el club. La primera denúncia va provocar una inspecció a l’entitat i, segons publicava ahir el BOPA, atès que el club no s’havia adaptat a les disposicions de la Llei de la seguretat i la salut en el treball es va citar un responsable de l’entitat per aportar la documentació sol·licitada. Com que ningú del Lusitans va presentar-se a les successives convocatòries, el BOPA va publicar ahir un edicte pel qual se citava el president, Antonio da Silva, a presentar-se el 23 de febrer al servei d’Inspecció de Treball per aportar la documentació requerida, recordant que seria una falta greu la manca del seu lliurament.

Etiquetes:

Al marge d’aquest cas, els jugadors van optar, vista la nul·la resposta del club per arribar a un acord, segons fonts properes als futbolistes, per denunciar l’entitat a la Batllia per incompliment de contracte professional –diverses clàusules, al·leguen, no es van complir– i per estar residint al país sense el corresponent permís. És més, un dels jugadors va rebre una ordre d’expulsió d’Andorra per aquesta causa un cop finalitzada ja la temporada. A més, els jugadors, que ara militen en un altre equip de la lliga, acusen el club de no cotitzar per ells a la CASS, a qui també han notificat la seva situació.

Antonio da Silva va assenyalar ahir al Diari que es presentarà el dia 23 a Inspecció de Treball per entregar la documentació requerida en matèria de prevenció de riscos laborals, al temps que indicava que vol esperar que la denúncia a la Batllia “segueixi el seu curs legal” abans de pronunciar-se sobre les demandes dels exjugadors.

tracking