Lideratge en joc

Els blaugrana, disposats a confirmar el bon estat de forma davant del Betis i a traslladar la pressió al Reial Madrid i al Sevilla

Lideratge en joc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona torna a la lliga. Avui visita el camp del Reial Betis (14è classificat) en un horari poc habitual, ja que juga per primer cop aquesta temporada a les dotze del migdia. Després d’aconseguir la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, el conjunt dirigit per Luis Enrique Martínez arriba amb una ratxa de cinc partits consecutius guanyant (dos en lliga i tres en Copa). El Barça, tercer, tot i només haver disposat de 61 hores per preparar el partit i descansar després de la Copa vol confirmar el bon estat de forma amb una victòria al Benito Villamarín i així traslladar la pressió al líder, el Reial Madrid, i al segon, el Sevilla. L’FC Barcelona presenta, per lesió, les baixes dels migcampistes Rafinha, Sergio Busquets i Andrés Iniesta.

Per la seva banda, el conjunt bètic, amb sis partits sense perdre a casa, arrossega baixes importants, com ara la del migcampista Joaquín. Tot i així, voldrà donar la sorpresa davant un Barça que es manté invicte en aquest estadi des del 2009. Als blaugrana els espera un mes amb molts partits i la gran majoria decisius contra rivals de primer nivell i, per tant, s’esperen rotacions. Aleix Vidal entraria en el lloc de Sergi Roberto i Mascherano podria deixar-li el lloc a Ivan Rakitic. El tècnic asturià va analitzar ahir el seu equip i l’eufòria que l’envolta i va declarar que “això era una vetlla fa tres setmanes i ara tot el contrari”. A més, va dir que aposta per quedar-se “amb una versió més prudent de l’eufòria”.

D’altra banda, el Reial Madrid rebrà avui (20.45 h) al Santiago Bernabéu la Reial Societat, que si guanyés entraria en zona Champions gràcies a l’empat d’ahir de l’Atlètic. Els de Zinedine Zidane arriben plens de dubtes pels dar­rers resultats i l’eliminació de Copa i sense jugadors importants, com Modric, Bale o Marcelo. El tècnic francès, però, recupera Varane. El Sevilla de Sampaoli juga a Cornellà contra l’Espanyol (16.15 h).

UN DESCONEGUT ATLÈTIC EMPATA I ES DESPENJA DE LA LLUITA PER LA LLIGA

L’Atlètic de Madrid visitava ahir el camp de l’Alabès amb l’objectiu de reenganxar-se en la lluita pel títol de lliga. La història va ser molt diferent, ja que els de Simeone no van poder passar de l’empat a zero davant uns locals que van plantar cara i van lluitar fins al final per sumar els tres punts. Els bascos van agafar la batuta des de l’inici del duel i això va passar factura a uns matalassers que van patir i van acabar nerviosos per les internades de Deyverson i Camarasa. Cal destacar una pilota al pal que va estavellar el central Laguardia i la lesió muscular de Giménez, que és dubte per al partit d’anada de semifinals de Copa. El Cholo Simeone va assegurar que “en general ha estat un partit dolent i l’Alabès ha estat superior, sobretot en intensitat”.

tracking