Automobilisme

Carlos Ezpeleta s'imposa amb autoritat

En la primera prova de l’any, el pilot espanyol ho guanya tot en la categoria reina i l’actual campió fa el mateix a la GS2

Carlos Ezpeleta s'imposa amb autoritatJAS

Les Crèdit Andorrà GSeries van començar ahir al Circuit d’Andor­ra amb la primera prova de l’any. Tot i que estaven previstes cinc fases, la direcció de carrera va decidir anul·lar la primera (esprint 1), per una sèrie de problemes tècnics que van patir diversos equips. El sotscampió dels dos darrers anys, Carlos Ezpeleta, va pujar al podi en primera posició de la categoria reina (GS).

El pilot espanyol va dominar les quatre etapes que va disputar i va sumar així el màxim de puntuació possible, 48 punts. Xevi Pons, tot i haver estat bicampió de les GSeries, feia dos anys que no competia en gel i va acabar al segon lloc amb 37 punts. En tercera posició van arribar tres pilots, però finalment va ser Àlex Arroyo qui va completar el podi amb 32 punts, gràcies a la seva volta ràpida. L’excampió del món de motociclisme i convidat d’honor Àlex Crivillé, que formava equip amb Òscar Gallardo, va fer 6è amb 27 punts i a la seva final va assolir una 5a posició.

Per altra banda, en la categoria debutant GS2, Nil Solans va arrasar, mentre que Marc Gutiérrez i Gerard de la Casa van finalitzar segon i tercer, respectivament. Des de l’organització de les Crèdit Andorrà GSeries asseguren que la jornada d’ahir va ser tot un èxit, en part gràcies a la bona feina dels darrers dies per deixar la pista en perfectes condicions. Dissabte vinent es disputarà la segona cursa.