Esports de neu

Oliveras es queda a tocar dels punts a la Copa d'Europa

L’andorrà finalitza a una dècima de puntuar al descens de Méribel

Oliveras es queda a tocar dels punts a la Copa d'EuropaALAIN GROSCLAUDE / ZOOM AGENCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Oliveras va finalitzar en 32a posició el descens de la Copa d’Europa de Méribel (França), quedant a una dècima de puntuar en el circuit continental. Oliveras va acabar a 2’’70 del ven­cedor, l’austríac Kroell, i a 0’’14 del trentè, l’alemany Porwol, l’últim a sumar punts. Matías Vargas va ocupar la 51a posició, a 3’’96 del guanyador, mentre que Kevin Courrieu i Joan Verdú no van competir per molèsties. Avui, nou descens de la Copa d’Europa.

D’altra banda, Àxel Esteve, sisè, va ser el millor andorrà en l’eslàlom FIS de Gressoney-la-Trinité, on va quedar a 2’’47 del primer, l’italià Deville. Josh Alayrach, segon a la primera mànega, no va acabar, com tampoc ho van fer Xavi Salvadores i Robert Solsona.

En noies, Carmina Pallàs va quedar fora del traçat en el supergegant de la Copa d’Europa de Davos (Suïssa). L’andorrana tindrà avui una nova oportunitat en la mateixa disciplina. Finalment, Sara Raméntol va ser 27a en el gegant FIS de La Thuile. Cande Moreno i Clàudia Mijares no van acabar la primera baixada.

Copa del Món d’estil lliure

Carles Aguareles i Scotty Jordan, 47è i 59è, respectivament, no van classificar-se per a les finals de demà de la Copa del Món d’slopestyle de Seiser Alm, a Itàlia. Aguareles va ser 16è del seu heat i Jordan, vintè del seu, quedant lluny dels millors.

tracking