ciclisme

L'equip Massi Kuwait, obert a col·laborar amb Turisme

No hi ha acord de patrocini ni l’estructura s’establirà al país, però pot ajudar a promoure el cicloturisme o estades

L'equip Massi Kuwait, obert a col·laborar amb TurismeFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Definitivament, l’equip Massi Kuwait Cycling Project, de categoria UCI Continental, no rebrà patrocini d’Andorra Turisme ni establirà la seva base d’operacions al Principat. No obstant això, els representants de l’equip, que enguany compta en les seves files amb els corredors andorrans Julio Pintado i Òscar Cabanas, estan oberts a col·laborar amb Turisme, bàsicament en dos aspectes, la promoció del cicloturisme a Andorra i la realització d’estades esportives. Així es va acordar la setmana passada quan va haver-hi una reunió entre el director esportiu, de l’equip, Manel Caseny, Andorra Turisme, la secretaria d’Estat d’Esports i Actua.

Etiquetes:

En la trobada Caseny va ser informat que després de valorar internament les seves propostes es descartava qualsevol patrocini de l’equip –seria la tercera marca– en no entrar dins dels objectius d’Andorra Turisme ni d’Actua. Esportivament, en canvi, sí interessa la col·laboració, que permetrà per exemple Pintado i Cabanas seguir el calendari professional.

Tal com es va acordar, l’equip Massi Kuwait podrà col·laborar amb Turisme en aquelles accions que ajudin a promocionar Andorra com a lloc per a estades esportives –Massi Kuwait té relació amb altres equips del Golf Pèrsic– o que representi una promoció del cicloturisme al país. L’equip presentarà cada proposta, que serà estudiada per Andorra Turisme abans de donar-hi el vistiplau.

tracking