rEcords que deixa la victòria a Gran Canària

El MoraBanc, en el moment més dolç

L’equip ve d’assolir la segona victòria més voluminosa com a visitant i la tercera en general

El MoraBanc, en el moment més dolçACB PHOTO/M. H.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’inici de la segona volta no podia ser més dolç per al MoraBanc Andorra. La tarda de dissabte no només van assolir un triomf a una de les pistes més complicades de la lliga Endesa, ni tampoc només va ser la victòria número 100 a la història del club a l’ACB. El gran resultat al Gran Canaria Arena passarà a la història per molts altres fets.

A banda d’aquests dos fets rellevants, el triomf a territori canari també serà recordat per ser el segon més voluminós que s’ha aconseguit com a visitant en la història del club, amb una diferència de +26, que a la vegada suposa la tercera amb més marge en el general, segons apuntava l’ACB a la seva web.

A l’Herbalife Gran Canària no li sortia res el dissabte i es va trobar amb un MoraBanc a qui li sortia pràcticament tot allò que es proposava, especialment a la segona part. Així, es va sumar per tercer partit consecutiu, i quart en els darrers cinc, més de 90 punts. A més, en els dos darrers enfrontaments, el conjunt del Principat ha anotat 52 punts més dels que han rebut, passant a tenir un average de -30 a un de +22.

A la segona volta, aquest apartat ja no té tanta importància, però no deixa de ser un factor que denota clarament l’estat de forma pletòric de què actualment gaudeix el MoraBanc. Es troba en el moment més dolç des del retorn a la màxima competició espanyola i ara és qüestió d’allargar-lo el màxim possible, sent conscients que encara es perdran més partits d’aquí a final de temporada.

“Hem de seguir així i no perdre el món de vista. Era el primer partit després de la classificació a la Copa. A priori ho hem gestionat bé, però es tracta de donar-li continuïtat i aquesta setmana no pot ser diferent”, assegurava el president de l’entitat andorrana, Gorka Aixàs, “content” pel moment que travessa el club que dirigeix.

A més, el màxim responsable del MoraBanc veu com els bons resultats són fruit del gran joc en equip i, tot i que Giorgi Shermadini porta liderant molts partits a nivell estadístic, no podria parlar només d’un membre de l’equip. “No se’m fa fàcil destacar un jugador. Jo a Gran Canària vaig veure molts jugadors a un gran nivell, no només el Gio. Navarro, Schreiner, Albicy, Beqa, Thanasis... Estan tots a molt bon nivell i per fer els bons resultats necessitem sumar totes les individualitats”, assegurava Aixàs.

La feina del dia a dia del vestidor s’està palpant més que mai i fa que ni es noti que hi ha un jugador important de baixa, com és Nacho Martín. I és que, com indicava Aixàs, “no és casual que portem temps jugant bé”. Sembla que l’equip no tingui sostre.

tracking