el vestidor

“És un partit que recordarem”

“És un partit que recordarem”M. HENRÍQUEZ 7 ACB PHOTO

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya va arribar a la roda de premsa posterior al partit contra l’Herbalife Gran Canària amb satisfacció plena, com no podia ser d’una altra manera, per la gran feina que va fer el seu equip ahir. “Estic molt content per una victòria com aquesta contra un rival com aquest”, començava explicant el tècnic egarenc, abans d’analitzar les errades en els rebots defensius i en les pèrdues a l’inici, però valorant la reacció de l’equip, sobretot en defensa. “Estic molt satisfet perquè hem fet un partit d’aquells que recordarem a Andorra”, va assenyalar Peñarroya. I és que segons ell, el d’ahir va ser “segurament el partit més complet aquesta temporada a fora de casa, però hem de continuar així”.

El tècnic va incidir en el tema de la defensa, apartat en què veia injust que pel fet de rebre més punts s’acusés el seu equip de ser un dels pitjors de la lliga. “Hem fet un molt bon partit. Es parla que defensem malament perquè rebem molts punts, cosa que estic en desacord perquè el bàsquet és de ritme, però hem deixat un equip com Gran Canària en 64 punts”, va indicar. Peñarroya també va valorar el triomf 100 a l’ACB: “És una gran victòria per com s’ha produït.”

EL RIVAL

Luis Casimiro, tècnic del Gran Canària

“Ha estat el nostre pitjor partit”

Luis Casimiro, va mostrar-se resignat ahir per la clara desfeta dels seus en el que va ser per a ell “el nostre pitjor partit de la temporada”, al·legant que “sempre hi ha un duel una mica tonto cada temporada per a tots els equips”. A més, Casimiro va lloar la gran tasca dels andorrans en defensa: “han fet un plantejament molt bo”. El tècnic també va incidir en les errades de cara a cistella i va indicar que el MoraBanc va saber “jugar amb la por que ens ha creat el desencert a l’hora de llançar”.

ELS JUGADORS

David Navarro, Capità del MoraBanc

“Tothom ha participat”

“Tothom ha participat i ha estat molt ficat i quan estem així és quan l’equip juga bé i estem còmodes”, assenyalava el capità sobre la gran victòria d’ahir. “No hem començat massa bé, però hem fet un partit molt i molt bo”, va afegir Navarro.

Gio Shermadini, Pivot del MoraBanc

“Un Partit impressionant”

“Hem fet un partit realment impressionant. Tothom sap que és molt difícil guanyar a Gran Canària”, indicava un Shermadini feliç pel triomf, abans de felicitar l’equip. “Enhorabona als companys i a l’afició, perquè ha estat un gran duel”, va cloure.

tracking