Surf de neu i esquí

Lluís Marín es refà de l'estrena i passa a les finals a Solitude

El surfista de neu andorrà es classifica en la primera ronda amb la 20a posició,
tot i cometre algunes errades

Lluís Marín es refà de l'estrena i passa a les finals a SolitudeFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la gran decepció en l’estrena de la temporada de la Copa del Món a Montafon (Àustria), Lluís Marín es va refer ahir a Solitude (Estats Units) classificant-se per a les finals amb una 20a plaça, amb la qual s’assegurava l’accés en la primera ronda. Tot i això, el surfista de neu va afrontar la prova amb algunes condicions adverses. Primer perquè no estava al 100%, ja que acabava de sortir d’un procés gripal, tot i trobar-se millor que dies anteriors. I segon perquè va cometre una errada important, però va reaccionar a temps per accedir directament a les finals.

“He fet entrenaments molt bons i em notava bastant ràpid. L’únic que a la baixada he fet bastantes errades. He passat a la primera ronda, tot i que podia haver sigut molt millor”, comentava Marín respecte a la cursa d’ahir. El rider disputarà demà les seves primeres finals de la temporada a l’estació nord-americana.

Per altra banda, ahir es va disputar a l’estació francesa de Val d’Isère un gegant de Copa d’Europa. Àxel Esteve va ser el millor posicionat. Va finalitzar la primera mànega en la 51a posició i en la segona va recuperar el terreny sent 36è, amb una marca de 2’17’’06. Joan Verdú, tot i que es va situar 19è en la primera mànega, no va poder acabar per culpa d’una caiguda en la segona, que el va privar d’acabar al Top-10.

Per la seva part, Mireia Gutiér­rez també va competir ahir en un eslàlom de la Copa d’Europa a Melchsee Frutt (Suïssa). L’andor­rana era 14a a la primera mànega, però després de patir problemes per completar la segona va baixar fins a la 39a posició, a més de 15 segons de la vencedora de la cursa, l’alemanya Marina Wallner (1’46’’33).

L’altre corredor de la Federació en acció ahir era Marc Oliveras, que va participar en un nou entrenament oficial de la Copa del Món a Kitzbuehel (Àustria). Va ser 60è i avui ja comença la competició pura, amb el supergegant.

tracking