Òscar Sonejee es retira definitivament del futbol

El jugador ho anuncia a través d’una carta en què agraeix tot el que ha pogut viure

Òscar Sonejee es retira definitivament del futbol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“És el moment més dur, però al mateix temps és un moment feliç.” Així començava la carta amb què Òscar Sonejee va anunciar que es retira definitivament com a jugador de futbol als quaranta anys. L’exinternacional estava jugant amb l’FC Lusitans aquesta temporada, però ha decidit desvincular-se completament de l’equip i no acabar el curs, ja que no podia estar involucrat completament amb l’equip. “Només podia entrenar dos dies ja que estava amb el cadet de l’Enfaf. Això va fer que no entrés en dinàmica i ho tenia més difícil. M’hauria agradat acabar la temporada i marxar guanyant la lliga o amb un partit a Europa, però ho tinc decidit”, assegurava Sonejee en declaracions al Diari.

Etiquetes:

L’andorrà també va tenir paraules d’agraïment per a tothom a la carta de comiat. “El més important ha estat tota la gent que he conegut: entrenadors, directius, amics, aficionats... Una llista inacabable de gent a la qual des d’aquesta carta vull agrair molt a tots ells”, va declarar en l’escrit, en el qual no hi van faltar les mencions a “tots els clubs que he jugat i a la Federació Andorrana de Futbol”.

Tot i retirar-se com a jugador, Sonejee seguirà vinculat al futbol. El seu proper repte és el de ser entrenador professional i obtenir el títol corresponent. “De moment estic gaudint de la gent jove i intentant ajudar-los perquè puguin arribar el més lluny possible amb la selecció”, indicava el ja exfutbolista, que hi afegia que “no em marco res ara mateix. Tot té el seu procés”.

tracking