Copa del Rei 2017

El club gestionarà entrades fins al 24 d'aquest mes

El MoraBanc compta amb un paquet de 370 abonaments amb preus que aniran des dels 95 fins als 360 euros

El club gestionarà entrades fins al 24 d'aquest mesACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes hores després de conèixer el rival de quarts de final, el MoraBanc Andorra va presentar els abonaments que podia adquirir l’afició andorrana a través del club per desplaçar-se a Vitòria i viure en directe la Copa del Rei. El club compta amb un paquet de 370 entrades per als quatre dies de competició fins al 24 de gener, data en què la gestió dels abonaments serà a càrrec de l’ACB exclusivament amb preus una mica menys econòmics.

Hi ha sis categories d’entrades, segons la localitat al Fernando Buesa Arena. La més econòmica costa 95 euros, mentre que la més cara té un preu de 360 euros. La resta de categories costaran 290, 190, 155 i 115 euros. S’ha de comptar a banda el preu de l’allotjament a Vitòria i voltants.

Tot i que el paquet és de 370 abonaments, el club no s’ha marcat una xifra objectiu de l’afició que demanarà entrades a través del club. “No tenim cap expectativa al respecte perquè som nous. Esperem que vingui el màxim de gent possible”, indicava el gerent del club, Sergi Romero. En funció del nombre d’interessats, es muntaran viatges en autobús de grups d’aficionats a través de l’agència de viatges del club.

En la presentació, també van explicar que les aficions estaran agrupades al Buesa Arena segons la categoria de l’abonament i que no hi haurà distinció de preu entre socis i no socis a les entrades gestionades pel club.

tracking