ACB LLIGA ENDESA

“Estem fotuts, però és el camí”

“Estem fotuts, però és el camí”Á. MARTÍNEZ / ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Perdre mai deixa un bon sabor de boca, però el tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, era conscient que el seu equip va fer un bon partit i va plantar cara durant 45 minuts a tot un Reial Madrid. “Estem tristos i fotuts per perdre, però aquest és el camí a seguir i així arribaran les victòries”, va comentar l’entrenador del conjunt tricolor. Peñarroya, decebut per la derrota, no va mostrar satisfacció ni pel pas endavant que havia fet el seu equip com a visitant ni tampoc perquè la desfeta havia estat per pocs punts, cosa que anirà bé de cara a l’average per a la Copa. “Segurament demà [per avui] veurem les coses millor, però teníem el partit i volíem guanyar”, va lamentar.

Sobre les opcions d’obtenir el bitllet per a Vitòria, el tècnic no va voler fer xifres. “Descansarem i dimarts començarem a preparar un altre partit, tot i que volem ser a la Copa, però no hem de pensar només a guanyar aquest partit perquè després hi ha més premis”, va assenyalar, abans d’afegir que l’únic en el que pensen de cara a diumenge vinent és “guanyar el partit”, deixant clar que no volen sentir res sobre perdre i anar a la Copa per tenir l’average a favor respecte dels rivals directes, com el Bilbao i el mateix Betis.

EL rival

Pablo Laso

“No sé si voldria tenir l’andorra de rival a la Copa”

El tècnic del Reial madrid va lloar la plantilla del MoraBanc Andorra després del partit d’ahir. “Veient el que hem vist, no sé si m’agradaria tenir l’Andorra de rival a la Copa”, va assegurar Laso, que tot i que no té el bitllet veu que “ho tenen molt a prop i avui han demostrat per què”. L’entrenador dels blancs també va comentar que el segon quart “ha estat segurament el pitjor de l’equip des que l’entreno jo, o almenys un dels pitjors”, tot i que va assenyalar que “al final hem tingut el cap fred i estic content per guanyar un equip regular”.

Els jugadors

David Jelinek, Escorta del MoraBanc

“Ens han fet mal al rebot”

El màxim anotador del MoraBanc ahir va analitzar les claus de la desfeta. “Hem estat capaços de contenir-los, però al final, amb menys forces, ens ha costat. Hem fet alguns errors i sobretot ens han fet mal al rebot”, va comentar Jelinek.

B. Burjanadze, aler pivot del MoraBanc

“Orgullosos de l’esforç”

Burjanadze no estava satisfet pel partit, malgrat que també valorava l’actuació de l’equip: “No estem contents perquè hem perdut, però estem orgullosos de l’esforç. Ara, a preparar el pròxim, que volem guanyar per anar a la Copa.”

tracking