btt

Jordi Cerro debutarà enguany a l'exigent Titan Desert

Farà equip amb Alfonso Torreño i Roger Torres en una cita en què no ni faltaran Ramon Aranda ni Miguel Lorenzo

Jordi Cerro debutarà enguany a l'exigent Titan DesertJ. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclisme andorrà no faltarà un any més a la seva cita amb la Titan Desert, una de les proves de BTT anual més especial, i que enguany es disputa entre el 30 d’abril i el 5 de maig. El triatleta Jordi Cerro s’afegirà a la llista de participants, fent equip amb Alfonso Torreño i Roger Torres. Serà la primera vegada en la cita del desert per a Cerro i Torres, mentre que Torreño completarà la seva quarta participació. “L’Alfonso l’ha feta tres vegades i sap el que hi ha. No ens hem marcat cap objectiu de moment, però quan sapiguem com són les etapes mirarem a veure on podem estar”, assegurava Cerro sobre el plantejament de la cursa del seu equip. Tampoc faltaran a la Titan Desert, com no podia ser d’una altra manera, Ramon Aranda, que correrà la prova per 12a vegada, seguint la ratxa de participacions, i Miguel Lorenzo, que novament faran equip per disputar la prova.

Per altra banda, Cerro es prepara per fer una mitja triatló i una Ironman durant aquest any a banda de la cursa de BTT. “Volia fer la Norseman de Noruega però hi havia més de 3.600 sol·licituds per a 265 places disponibles i he hagut de buscar alternatives”, explicava el triatleta. El pla B passarà per la Ventouxman, en la qual el principal reclam serà la pujada al mític port francès de Ventoux, que es farà enmig d’un recorregut de 2 quilòmetres nedant, 90 km en bicicleta i 20 km a peu. La cursa la disputarà el 4 de juny i dos mesos després, el 15 d’agost, Cerro farà un pas endavant i anirà per l’Embrunman, una de les Ironman més dures d’Europa, amb un recorregut de 3,8 km de natació, 188 km de bicicleta amb més de 5.000 metres de desnivell, i 42 km corrent. “La Ventouxman serà un entrenament molt bo per afrontar l’Embrunman. L’objectiu en aquestes proves serà acabar-les i a la vegada ser el màxim competitiu possible”, explicava Cerro quant als objectius d’aquest any.

A més, el triatleta seguirà disputant les swimruns, disciplina de duatló en què es va combinant la part de natació i la de córrer. Una d’elles serà la que es farà a Andorra a finals d’aquest estiu als llacs de Tristaina.

tracking