Bàsquet

Nacho Martín no millora de la lesió al turmell i estarà cinc setmanes fora

El MoraBanc busca un reforç per cobrir la baixa de l’aler pivot val·lisoletà

Nacho Martín no millora de la lesió al turmell i estarà cinc setmanes fora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nacho Martín estarà cinc setmanes més allunyat de les pistes. L’aler pivot del MoraBanc Andorra pateix un trencament parcial del lligament deltoide del turmell esquerre i no millora de la lesió a la mateixa zona que ja el va deixar tres partits sense poder jugar entre la jornada 11 i la 13. Martín havia pogut disputar alguns minuts en les dues darreres jornades davant l’Unicaja i l’Iberostar Tenerife i, tot i que en els dos casos va estar a la pista menys de sis minuts, semblava que estava encarant el tram final de la seva recuperació. No obstant això, el traumatòleg del club, Sergi Francisco va explicar que “el tractament que estàvem seguint fins ara no acaba de funcionar i hem decidit parar el jugador”.

La recaiguda de Martín ha portat el MoraBanc a buscar pel mercat algun possible reforç que cobreixi l’absència en la posició d’aler pivot durant el temps que estigui lesionat el val·lisoletà. En cas de sortir una opció “molt interessant”, segons apuntaven fonts del conjunt tricolor, podrien realitzar una nova incorporació durant els pròxims dies. Malgrat tot, la possibilitat de fitxar anirà lligada a les ofertes que surtin al mercat. El MoraBanc juga diumenge a la pista del Reial Madrid i no es descarta que per aquesta mateixa setmana ja hi pugui haver algun fitxatge.

Problemes a la zona interior

Tot i estar en plena forma al Poliesportiu i estar ben situats a la classificació amb opcions de ser a la Copa del Rei, el MoraBanc ha pa- tit molts problemes aquesta temporada en els efectius de la zona interior. En sis partits disputats fins al moment hi ha hagut un pivot o aler pivot lesionat (tres Oliver Stevic i tres Martín). A més, en tres altres enfrontaments, un dels dos jugadors estava a mig gas i va jugar menys de 10 minuts. En total, són 9 partits en 14 jugats aquesta temporada que el joc interior del MoraBanc no estava al 100% de disponibilitat. Una dada que es pot estendre fins als 14 de 19 duels en cas que finalment no es trobi una opció de fitxatge interessant per reforçar l’equip durant el període de baixa de Martín o fins a final de temporada.

tracking