Repetició de la jugada

Mireia Gutiérrez demostra que el 26è lloc d’Àustria no va ser flor d’un dia i torna a entrar a la segona mànega a l’eslàlom de Copa del Món de Zagreb

Repetició de la jugadaLAURENT SALINO / ZOOM AGENCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va demostrar ahir a Zagreb que el 26è lloc de fa uns dies a Semmering (Àustria) en Copa del Món no va ser flor d’un dia, com va passar, per exemple, el 2015. L’esquiadora de la FAE va aconseguir a Croàcia classificar-se per segona vegada consecutiva per a la segona mànega en un eslàlom de Copa del Món, tot i que una caiguda li va impedir sumar punts en acabar per sobre del 8% de temps respecte a la guanyadora: Veronika Velez Zuzulova. L’eslovaca va cobrir les dues mànegues en un temps de 2’02’’53, mentre que Gutiérrez, que sortia amb el dorsal 54, va situar-se 25a i última, a 17’’17 de Zuzulova.

Etiquetes:

L’andorrana entrava en escena en tercera posició a la segona baixada, però un stop and go la va perjudicar, fent-li perdre temps. Gutiérrez va caure i tot i remuntar la porta i continuar la baixada ho va fer lluny dels millors temps per tancar la classificació.

“El més important és que hem estat presents de nou en la segona mànega i hem aconseguit continuar amb l’objectiu de pujar el seu nivell. És normal que pugui fallar en la segona mànega. Aquesta experiència encara no la té”, analitzava el director tècnic de la FAE, Carles Visa. Per a Visa, Mireia Gutiérrez està complint amb les metes marcades, a la recerca que “sigui més competitiva. Hem de seguir treballant per trobar la millor versió de la Mimi. Als entrenaments fa grans coses i això ho ha de plasmar en les curses. Volem que sigui competitiva per estar més present encara en segones mànegues de Copa del Món”.

Després del periple per Semmering i Zagreb, Mireia Gutiérrez reprendrà el màxim circuit mundial diumenge vinent a Maribor (Eslovènia), on hi ha un altre eslàlom. Sense temps per al descans, l’andorrana haurà d’afrontar una altra prova de Copa del Món un dia més tard, a Flachau (Àustria). Seran dues noves oportunitats per sumar punts de Copa del Món, com va fer a Semmering i continuar en la bona línia d’aquesta temporada.

NOU PODI D'ÀXEL ESTEVE I MILLORA DE PUNTS DE CARMINA PALLÀS

Àxel Esteve va signar ahir el cinquè podi de la temporada a l’eslàlom FIS d’Auron (França), on va ser tercer. Esteve, que no va millorar punts, va acabar a 2 dècimes del guanyador, el local Piolaine. L’andorrà va situar-se just per davant de Josh Alayrach, quart. Més endarrerits van quedar la resta de corredors de la FAE, amb Kevin Courrieu i Àlex Rius quinzens, i Matías Vargas, dissetè. Arià Missé no va acabar. Carmina Pallàs va ser la més destacada de l’equip femení en el descens FIS de Tignes, que va completar en tretzena posició. Pallàs va marcar 51.11 punts, millorant els 52.67 que tenia. Cande Moreno va ser 33a, millorant punts, mentre que Sara Raméntol, malalta, va acabar 45a i Clàudia Mijares, 58a.

tracking