Mireia Gutiérrez acaba 26a a la Copa del Món de Semmering

L’esquiadora disputa a Àustria per segon cop una segona mànega d’aquesta competició

Mireia Gutiérrez acaba 26a a la Copa del Món de SemmeringFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquiadora Mireia Gutiérrez va viure ahir una jornada esportiva molt dolça a Semmering. L’andor­rana va tornar a puntuar a la Copa del Món i ho va fer gràcies a la vint-i-sisena posició final a la cita amb l’eslàlom a Àustria.

Etiquetes:

A la primera mànega Gutiérrez, que sortia amb el dorsal 56, va fer un temps de 54”14, la qual cosa la situava en la 24a posició, que va poder mantenir. “He fet una primera mànega sòlida perquè les condicions eren difícils, en un traçat exigent. He lluitat fins al final i tot i fer alguna errada no he deixat de treballar”, va explicar l’esquiadora.

Gutiérrez només s’havia classificat en la seva carrera en una ocasió per disputar la segona mànega d’una Copa del Món. Ahir a Semmering va sumar la seva segona participació. “En la segona he sortit a agafar riscos sense pensar en el resultat, he perdut temps al final”, va dir l’andorrana. En el transcurs de la carrera i amb el concurs de les favorites va acabar finalment vint-i-sisena a la classificació definitiva. La cursa la va guanyar l’esquiadora nord-americana Mikaela Shiffrin.

Aquesta posició és el segon millor resultat de Gutiérrez a la Copa del Món d’eslàlom. “Necessitava un resultat així per saber que tot val la pena, per creure-hi i seguir treballant perquè els resultats arriben”, va sentenciar Gutiér­rez. Abans de la cursa d’ahir, l’esquiadora havia estat vintena a Zagreb, el 4 de gener del 2015, on va sumar 11 punts. Amb el resultat d’ahir l'andorrana se situa 43a al rànquing de la Copa del Món d’eslàlom amb 5 punts.

JOAN VERDÚ S'ENDÚ L'ESLÀLOM DEL MEMORIAL XAVI BARIOS, A ARCALÍS

Joan Verdú es va imposar ahir a l’eslàlom del Memorial Xavi Barios Trofeu MoraBanc, que es va disputar a Arcalís (Vallnord). Axel Esteve va arribar en segona posició molt a prop de Verdú. Tanmateix Josh Alayrach va ser cinquè, Kevin Courrieu, setè, Arià Missé, vuitè, Jan Sasplugas, onzè, Matías Vargas, dotzè, Albert Pérez, setzè, i Pol Suárez, divuitè.

En categoria femenina, les andorranes Sara Raméntol i Carmina Pallàs van acabar segona i tercera, respectivament. En cinquè lloc va quedar Cande Moreno, Clàudia Mijares va ser setena i Mariona Raméntol, tretzena.

tracking