Bàsquet

El Reial Madrid supera les adversitats

Els blancs reben 3 tècniques, 3 antiesportives i llancen 21 tirs lliures menys

El Reial Madrid supera les adversitats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va sortir viu d’Istanbul –esportivament parlant– però poc li va faltar per caure a l’Abdi Ipekci Arena (78 a 80). Els blancs trenquen així la maledicció en terres turques, ja que aquest curs han perdut en els dos desplaçaments d’Eurolliga que han fet a Turquia (Darussafaka Dogus i Fenerbahce). Tanmateix, els homes de Pablo Laso van salvar un partit que trenca una ratxa de dues desfetes a domicili.

Els blancs van començar bé l’enfrontament amb un parcial incial de 0 a 6 gràcies al domini de ls interiors Felipe Reyes i Gustavo Ayón a la zona, però el duel va esdevenir molt igualat i amb alternatives constants en el marcador. Al descans, el resultat era de 36 a 37 i, al final del tercer quart, els turcs dominaven per només dos punts (63-61).

Els locals, però, no van ser capaços de trencar el matx en cap moment i la igualtat es va mantenir fins als darrers moments.

Els blancs es van queixar de l’arbitratge que van patir a la pista dels turcs. I és que els homes de Pablo Laso van ser sancionats amb 3 faltes tècniques, 3 antiesportives i van llançar en total 21 tirs lliures menys que els locals (29 de l’Anadolu per 8 del Madrid).

El blanc Luka Doncic va saber suplir la baixa de darrera hora del base Sergio Llull, que es va haver de mantenir al marge per problemes al genoll. L’eslovè va ser el màxim encistellador amb 17 punts i 31 de valoració. El Reial Madrid és segon de l’Eurolliga amb 10 triomfs i 5 derrotes.

UN BARÇA SENSE MARGE D'ERROR REP AL PALAU AL DARUSSAFAKA

El Barça Lassa rep avui a les 21.00 hores al Palau Blaugrana el Darussafaka Dogus d’Istanbul en el darrer duel de la primera volta de l’Eurolliga. Els homes de Bartzokas, que ahir no va poder dirigir la sessió per una grip, no poden perdre si volen aconseguir la classificació per a la següent fase de la competició europea. Els blaugrana són ara mateix desens amb 6 victòries i 8 derrotes mentre que els turcs són setens amb dos triomfs més. El pivot blaugrana Ante Tomic va reconèixer ahir en roda de premsa que “a la segona volta hem de guanyar més partits per poder entrar als play-off en una bona posició”.

tracking