Curses de muntanya

L'Andorra Ultra Trail estrena ambaixadors i emissaris

El portuguès Armando Teixeira, segon a la Ronda dels Cims 2014, és el primer esportista que explica la seva experiència

L'Andorra Ultra Trail estrena ambaixadors i emissarisAutv

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La propera edició de l’Andorra Ultra Trail Vallnord 2017 estrena una dotzena d’ambaixadors i emissaris, que faran promoció de la prova, que es disputarà entre el 4 i el 9 de juliol. Cim Màgics, l’empresa organitzadora, va anunciar ahir el nom del primer ambaixador, el portuguès Armando Teixeira, segon classificat ex aequo amb Carles Rossell i Nickademus Hollon, de la Ronda dels Cims 2014.

Els esportistes, que Cims Màgics presentaran d’un en un a les xarxes socials, explicaran les seves experiències a l’Andorra Ultra Trail i què els ha atret de la cursa. Teixeira, per exemple, recorda del seu debut l’any 2013 “la duresa i la bellesa de la cursa. Mai havia corregut en aquestes impressionants muntanyes”, al temps que apunta que el seu moment més màgic va ser quan “va acabar sisè en la primera AUTV. Va ser un somni”.

Els ambaixadors –“quatre o cinc”, segons l’organització– seran sempre esportistes que van fer podi en alguna de les distàncies de l’Ultra Trail, mentre que els emissaris seran corredors anònims que explicaran les seves vivències.

D’altra banda, Cims Màgics va anunciar ahir que les inscripcions estan a prop d’arribar als 1.400 corredors, provinents de 38 països. L’objectiu és assolir els 3.200 participants.

tracking