futbol

La UE Santa Coloma venç i és colíder

Els d’Emiliano González guanyen l’FC Ordino i aprofiten l’empat del Sant Julià

La UE Santa Coloma venç i és colíderFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Santa Coloma ha encetat l’aturada nadalenca com a colíder de la lliga Grup Sant Eloi amb 27 punts, juntament amb el Tic Tapa Sant Julià, després d’imposar-se ahir a l’FC Ordino A per 5 a 2. Els d’Emiliano González no van tenir problemes per dominar des del començament els penúltims de la classificació i van arribar al descans amb un 2 a 0 favorable, amb gols de Boris Antón (21’) i Jordi Rubio (32’). En la segona meitat, els locals van aconseguir el seu màxim avantatge (4 a 0) amb gols de Victor Bernat (59’) i Filipe Alves (70’). Però els visitants no se’n volien anar sense haver estrenat el seu marcador i amb 6 minuts de diferència Sebastià Bertran va fer els dos gols de l’FC Ordino.

Etiquetes:

La UE Santa Coloma es va aprofitar de l’empat de qui fins ara era el líder solitari de la lliga, el Tic Tapa Sant Julià, que no va poder passar de l’empat a un al camp de l’FC Encamp, en un partit on fins a 6 jugadors del Sant Julià van acabar amonestats amb una groga. La primera meitat va ser molt intensa, i cap dels dos conjunts va veure porteria. Va ser a la segona part, concretament al minut 62, que el local Christian Alexander Paredes va posar el primer. Només 7 minuts més tard Emilio Blanco va acabar amb les esperances de l’FC Encamp trans­formant l’empat i fent que el seu equip sumi un punt que li permet seguir liderant la classificació, tot i que ara comparteix la plaça.

El partit entre el quart i el tercer, l’FC Lusitans i el Don Denis Santa Coloma, es va resoldre a favor del Don Denis. Els visitants van començar dominant en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria de Pedro Muños al 27’. Eugenio Peralta va portar el duel a l’empat a 1 al 44’, però el visitant Gabriel Riera, al 55,’ va donar amb un gol la victòria al Don Denis, que segueix tercer, amb 26 punts, a 1 del primer i segon.

Per la seva part, la UE Engordany va superar el CE Jenlai (2-1). Aquest últim conjunt suma 8 desfetes consecutives i és cuer, mentre que els de Josep Lluís Mengual són cinquens.

tracking