El Barça cau davant el CSKA i suma tres desfetes seguides

Els 11 punts anotats al primer i últim quart sentencien els catalans

El Barça continua en caiguda lliure i ahir va sumar la seva tercera derrota consecutiva –2 a Europa i 1 a la lliga, contra el MoraBanc– després de perdre contra el líder de la competició: el CSKA de Moscou per 92 a 76. Els blaugrana van sortir massa freds a una pista que es manté inexpugnable, i van anotar només 11 punts en els primers 10 minuts davant els 24 del rival. El combinat del Barça va anar sempre a remolc, i els russos van saber aprofitar les 9 pilotes perdudes dels catalans per començar a marcar distàncies i posar-se a 17 punts de diferència a principis del segon quart. L’equip de Georgios Bartzokas va fer el més difícil a una pista complicada, remuntar el desavantatge de 17 punts i posar-se per davant al tercer quart de la mà de Koponen (44-47). Però els blaugrana no van poder lligar en curt el líder i gràcies als 11 punts fets al darrer quart dels catalans més l’actuació del local Teodosic –16 punts i 11 assistències– el CSKA va tornar a posar terra pel mig per sumar l’onzena victòria en 12 jornades. La notícia positiva a Moscou va ser la reaparició de dos blaugranes: Stratos Perperoglou, que va jugar 4’, i Juan Carlos Navarro, amb 12’. El Barça és onzè a la classificació, amb 7 der­rotes i 5 victòries, i s’allunya de les places de play-off.