Verdú s'assegura el doblet al supergegant de la NorAm Cup

L’esquiador andorrà, amb 7.42 punts FIS, torna a marcar una puntuació propera al seu rècord assolit fa un any a la mateixa prova

Verdú s'assegura el doblet al supergegant de la NorAm CupA. GROSCLAUDE / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

I Joan Verdú ho va tornar a fer, una altra vegada. Només un dia després d’imposar-se al gegant de la NorAm Cup a l’estació canadenca de Panorama, dilluns al vespre l’esquiador de la FAE va guanyar el supergegant de la mateixa competició, assegurant així el doblet. A més de guanyar dues curses en dos dies, l’andorrà va revalidar el triomf que l’any passat va assolir i que va suposar la mínima puntuació FIS mai obtinguda per un esquiador masculí del Principat, amb 6.40.

Etiquetes:

En el cas de dilluns al vespre, Verdú es va quedar a prop del rècord una altra vegada, sumant 7.42 punts FIS després d’haver-ne fet diumenge a la matinada 9.90. Verdú també va tornar a mostrar-se molt superior a la resta de 83 corredors que van prendre la sortida del supergegant. Va fer un temps d’1’17’’76 per vèncer, deixant el segon classificat, el canadenc Brodie Seger, a 75 dècimes i el tercer, Adam Barwood, de Nova Zelanda, a 82 dècimes.

També van competir a la prova Marc Oliveras, Matías Vargas i Kevin Courrieu. El primer d’ells va ser el més destacat de l’equip andorrà després de Verdú finalitzant en la 19a plaça, amb un temps 2’’14 més lent que el del seu company de la FAE. Vargas, per la seva part, va ser 37è, quedant a 3’’32 de Verdú, mentre que Courrieu no va poder acabar la mànega.

Al tancament de l’edició, Verdú estava camí d’engrandir el balanç de resultats amb l’obtenció del triplet, ja que va dominar la primera mànega de la combinada de la NorAm. L’andorrà va marcar un temps d’1’17’’33 a la primera baixada, empatant amb el nord-americà Drew Duffy.

LES PROVES DESCARTEN UNA LESIÓ GREU DE MIREIA GUTIÉRREZ

Mireia Gutiérrez es va fer dilluns unes proves mèdiques per avaluar l’estat del genoll, ja que el cap de setmana va patir unes punxades que li van impedir competir en la prova de la Copa del Món a Sestriere (Itàlia). Els especialistes van poder confirmar ahir que no es tractava d’una lesió greu, sinó que eren “unes lesions inflamatòries de sobrecàrrega degudes als dies d’esquí sobre superfícies exigents”. La pròxima cita marcada al calendari de Gutiérrez és la Copa d’Europa d’Andalo, també a Itàlia, aquest divendres. La seva participació en la cursa és una incògnita, malgrat que els metges van deixar clar que “la prioritat ara mateix és recuperar la zona afectada”.

tracking